23948sdkhjf

Azitech udvider med eventafdeling

Efter en årrække med layout og produktion af PCB udvider Azitech nu med en event-afdeling, som skal være ansvarlig for alle de seminarer, workshops og andre events, som virksomheden vil afholde.
Azitech’s direktør, Robert Dam Ludvigsen, afholdte i marts 2014 det første event: ”Nordic HDI 2014” på Hilton i København. Seminaret var booket til kapacitet med 60 personer fra hele verden. Azitech havde været hele vejen til USA for at finde HDI-guruen Happy Holden, som var instruktør på seminaret. Eventen blev så stor en succes, at Azitech nu har valgt at gøre seminarerne permanente og afholder derfor en række seminarer og workshops i hele Europa i løbet af 2014 og 2015. Disse events vil have instruktører fra hele verden.

Innovation og læring har altid været i fokus hos Robert Dam Ludvigsen. Det var derfor også naturligt, at seminarerne og workshoppene skulle blive en permenent del af Azitech, efter ”Nordic HDI 2014” i København. Events som disse findes ifølge direktøren nemlig ikke i Danmark, så der er her stor mulighed for networking og at se aspekter fra denne branche i et andet lys. Dette er også en af grundene til, at instruktørerne kommer fra blandt andet USA. Som Robert Dam Ludvigsen siger:

- Vi vil gerne gøre noget godt for branchen ved at uddanne folk. Der har vist sig at være et reelt behov for seminarer og workshops som disse, og vi glæder os over, at kunne tilbyde det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078