23948sdkhjf

Nokia siger farvel til Here-CEO

Nokia oplyser, at Michael Halbherr forlader stillingen som CEO for Nokia-enheden Here og dermed også sin plads I Nokias ledergruppe.
Fratrædelsen træder i kraft fra 1. september 2014 og sker efter Michael Halbherrs eget ønske, da han vil forfølge egne interesser uden for Nokia-koncernen.

- Jeg vil gerne takke Michael for hans lederevner, engagement og resultater i de otte år han har været hos Nokia. Han har spillet en væsentlig rolle i arbejdet med at gøre Here til en af de stærkeste spillere på markedet, med en bredde og dybde, der er helt unik, siger Rajeev Suri, præsident og CEO hos Nokia, der ønsker Michael Helbherr al mulig held og lykke i fremtiden.

- Det har været end fornøjelse og ære at arbejde med dygtige folk i min tid hos Nokia og Here. Jeg er stolt af, at vi har formået at skabe en ledende virksomhed, som er verdenskendt for sine løsninger inden for lokation, navigation og mapping. Men tiden er nu inde til at fokusere på entreprenante aktiviteter. Jeg ønsker holdet bag Here og Nokia succes i fremtiden, siger Michael Halbherr.

Cliff Fox, der for øjeblikket er Senior Vice President i Here, vil indtage stillingen som konstitueret CEO fra og med 1. september 2014, indtil man har fundet en ny CEO. Arbejdet med at finde en sådan er allerede gået i gang, og Nokia leder både inden- og uden for koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111