23948sdkhjf

GN ReSound styrker sin produktplatform markant

Høreapparatsproducenten har netop lanceret en markant udvidelse af sin produktportefølje. Den skal være med til at styrke selskabets position på markedet for høreapparater yderligere.
GN ReSound meddelte mandag, at selskabet nu lancerer en betydelig udvidelse af sin portefølje af intelligente høreapparater indenfor både høreapparater til børn, til behandling af tinnitus og til dybt hørehæmmede. Det sker blandt andet ved at udvide rækkevidden for GN ReSounds ’ReSound LiNX’ og ’Beltone First’ produkter.

Udvidelsen af produktporteføljen er ifølge selskabet selv et vigtigt skridt, når det handler om at styrke GN ReSounds position som den foretrukne producent af høreapparater.

- Det er imponerende og opmuntrende at opleve, hvordan vores F&U-maskine leverer innovative høreapparatsløsninger i et tempo, der er uden sidestykke i industrien. Baseret på vores mest succesfulde lancering til dato, ReSound LiNX, præsenterer vi den næste bølge af innovative høreapparatsløsninger, som tilbyder folk i alle aldre og med alle former for høretab muligheden for at interagere med omverdenen som aldrig før, lyder det fra CEO i GN ReSound, Anders Hedegaard.

GN ReSound præsenterer i detaljer den nye streng af høreapparatsløsninger ved EUHA-konferencen 15. oktober i Hannover.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062