23948sdkhjf

Develco fejrer 25 års jubilæum med fint besøg

Når Develco 23. september fejre, at virksomheden runder et skarpt hjørne bliver det med deltagelse af blandt andre Aarhus Kommunes borgmester Jacob Bundsgaard.
Aarhusianske Develco, der har specialiseret sig indenfor kommunikationsteknologi, blev grundlagt d. 1. september 1989, og fik hurtigt udviklingsopgaver for virksomheder som Crisplant, Grundfos, CCI og den norske taxabranche. I 2002 blev Develco omdannet til et aktieselskab ejet af selskabets ledelse.

Kundegrundlaget har gennem årene udviklet sig såvel branchemæssigt som internationalt, og Develco har løst opgaver for førende virksomheder i flere verdensdele. Develco har altid primært været en ingeniørvirksomhed med et stærkt fundament af høj teknologisk faglighed og en bredspektret erfaring med udviklingsprojekter baseret på elektronik, embedded SW og kommunikationsteknologi.

På visse teknologiske områder har Develco efter eget udsagn opnået en førende position, eksempelvis inden for anvendelse af trådløse teknologier. Det førte i 2007 til et spin-off fra Develco med etablering af virksomheden Develco Products, der laver intelligente styringsprodukter baseret på ZigBee teknologi.

- Jeg er stolt af de udviklingsopgaver, Develco har gennemført. De bevidner, at Develco med succes har efterstræbt visionen om at være Europas mest seriøse og nyskabende udviklingspartner. Den seneste eksterne tilfredshedsundersøgelse viser, at vores kunder er enige. Vi traf for år tilbage en strategisk beslutning om at tilbyde assistance i forhold til flere faser i den samlede produktudvikling: Fra idégenering, udviklingsprojekt, produktmodning og til optimal produktion. Det har styrket os markedsmæssigt, og flere af vores kunder har i dag ønsket det koncept, fortæller projektchef Regner Krug Bendtsen, der kom til virksomheden i 1991.

Ser lyst på fremtiden
Og selvom Develco i gennem årene har set både lyse og mørke tider, så er virksomhedens administrerende direktør overbevist om, at fremtiden tegner lys for den østjyske virksomhed.

- Jeg ser lyst på Develcos fremtid og med god grund. Selv om det er svært at spå – især om fremtiden – så er der et solidt grundlag for optimisme på grund af den nuværende ordrebeholdning, som tilsiger en markant vækst fremover. Develco har haft sine op- og nedture gennem årene, men er altid kommet igennem sine kriser i kraft af sine kernekompetencer. De er nu mere i fokus, og de højt kvalificerede medarbejdere og den samarbejdsmæssige professionalisme giver os en god platform i forhold til fremtidens udfordringer. I al ubeskedenhed vil jeg tilføje, at min egen mangeårige og internationale erfaring med styring af elektronikproduktion også har givet Develco’s konkurrenceevne et løft, lyder det fra administrerende direktør, Ole Rudkilde, der kom til virksomheden primo 2013.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079