23948sdkhjf

Ericsson dropper modemudvikling

Telekom-giganten stopper udvikling af modemmer og flytte i stedet investeringer til udvikling af radionetværk, hvor det skønnes der skal bruges ekstra 500 mand.
Ericsson har netop offentliggjort, at man stopper fremtidig udvikling af modemmer og i stedet flytter ressourcerne til udvikling af radionetværk, da koncernen ser bedre vækstmuligheder på dette marked.

Strategiskiftet kommer i forbindelse med, at koncernen har afsluttet en tidligere udmeldt evaluering af fremtiden for sin modem-forretningen.

- Vi har afsluttet første fase af modemstrategien ned udviklingen af Ericsson M750 modemmet. Med blik for udviklingen i modemmarkedet og udviklingen på markederne for small cells og indendørs dækning tror vi dog på, at ressourceomfordelingen kommer Ericsson Group og forbrugerne til gavn, siger Hans Vestberg, president og CEO i Ericsson, i en pressemeddelelse.

For at få del I mulighederne inden for radionetværk, i særlig grad small cells, energieffektivitet og M2M, har Ericsson behov for hurtigst muligt at øge udviklingsressourcerne på området med anslået 500 mand. Og dele af modem-organisationen har de relevante kompetencer til at understøtte dette vækstmål.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203