23948sdkhjf

Rimaster skifter ud i toppen

Den svenske ems-producent har udnævnt Tomas Stålnert til administrerende direktør og koncernchef.
Udnævnelsen er sket med virkning fra 1. januar, hvor Tomas Stålnert overtager stillingen fra Jan-Olof Andersson, der i stedet overgår til en post som arbejdende næstformand for bestyrelsen med særligt ansvar for blandt andet strategisk forretningsudvikling.

- Tomas har haft forskellige ledende positioner såvel i Sverige som udenlands og har siden 2009 været ansat hos Rimaster. Hans erfaring og branchekendskab gør ham til en kompetent efterfølger til Jan-Olof Andersson, siger bestyrelsesformand og ejer Per Carlsson.

- At Tomas nu overtager den samlede operative ledelse for koncernen er vokset frem i en dialog mellem Jan-Olof Andersson og jeg. Rimaster står på stadig flere ben i dag og har udviklet sig meget stærkt under Jan-Olofs ledelse, fortsætter han.

- Det her bliver fantastisk spændende og sjovt. Jeg har arbejdet i forskellige ledende positioner i de forskellige Rimaster-selskaber og i koncernledelsen siden foråret 2009, og ser frem mod at lede den fortsatte udvikling, siger tomas Stålnert.

- For mig er det tid at tage et nyt skridt. Jeg har været administrerende direktør og aktiv i Rimaster siden 2003, og det har været en fantastisk spændende og udviklende rejse. Vi er gået fra at være en spiller i Sverige til at være en skarp aktør med virksomhed i flere lande og verdensdele, supplerer Jan-Olof Andersson.

- Jeg kommer i min nye rolle som arbejdende næstformand for bestyrelsen til at fokusere på nogle nøgleområder, blandt andet Rimasters strategiske forretningsudvikling. Jeg får også tid til bestyrelsesarbejde og anden virksomhed, såsom at udvikle mig og Per Carlsons fællesejede Regenten Fastighets AB, som ejer og forvalter såvel kommercielle lokaler som beboelsesejendomme, slutter Jan-Olof Andersson.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066