23948sdkhjf

Alfred Priess får kæmpe ordre hos Dong

En tre-årig rammeaftale mellem Dong Energy, Alfred Priess og Schneider Electric omfatter løbende levering af op til 300 anlæg om året frem til 2016.
Dong Energy udskifter eller etablerer nye transformerstationer til forsyning af omkring en million el-kunder i København og Nordsjælland, og i den forbindelse har virksomheden valgt at indgå en rammeaftale med Schneider Electric som leverandør af alle nye 10 kV koblingsanlæg. Det skriver Schneider Electric i en fælles pressemeddelelse.

- Vi lægger vægt på en lang række forskellige forhold, når vi vælger leverandører. Også i dette tilfælde gjorde vi et meget grundigt forarbejde for at afdække vores behov og krav i udbuddet, siger Jens Kristian Jensen, Contract manager og ansvarlig for aftalen hos Dong Energy, i pressemeddelelsen og tilføjer.

- Efter meget nøje vurdering af flere forskellige anlæg og leverandører fandt vi, at vi med FBX og Schneider Electric får det anlæg og den leverandør, som lever op til vores krav.

Efter udvælgelsen var repræsentanter fra Dong Energy på besøg på Schneider Electrics fabrik i Macon, hvor FBX-anlæggene bliver produceret.

Op til 300 anlæg om året
Rammeaftalen mellem DONG Energy og Schneider Electric blev indgået i august 2013 og er gældende i tre år med mulighed for forlængelse i yderligere to år. Aftalen omfatter løbende levering af mellem 200 og 300 koblingsanlæg hvert år, og leverancerne er splittet i to dele.

En del af de nye koblingsanlæg bliver leveret til Dong Energys eget lager i Ballerup ved København. De bruges ved udskiftning af gamle og nedslidte anlæg, og til nyetablering af transformerstationer i eksisterende eller nye bygninger ved aftagere, som har behov for mere kapacitet.

Som leverandør af kompaktstationer til Dong Energys forsyningsnet, som omfatter flere end 10.000 transformerstationer og 20.000 kilometer kabel, har virksomheden valgt Alfred Priess.

Med løbende leverancer til både Ballerup og til Vinderup ved Struer indenfor den samme aftale er leveringssikkerhed og logistik meget vigtige faktorer for, at Dong Energy får den ønskede forretningsmæssige værdi ud af aftalerne

- Det er helt afgørende for os som kunde, at vores underleverandører leverer de ønskede ydelser og produkter, uden at vi skal bekymre os om detaljerne. Med Alfred Priess og Schneider Electric har vi to gode samarbejdspartnere, som internt finder ud af at styre tingene optimalt, forklarer logistikchef Michael Klagenberg fra Dong Energy:


Fakta:

Tre-årig rammeaftale om levering af 200 til 300 FBX 10 kV koblingsanlæg om året til:
Udskiftning af udtjente anlæg og etablering af nye transformerstationer i eksisterende bygninger
Indbygning i nye, komplette kompaktstationer fra Alfred Priess
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093