23948sdkhjf

Fusion skaber ny dansk tracking virksomhed

Det ny-fusionerede, danske selskab Trusted tager tracking-teknologien et skridt videre og tilbyder overvågning af temperatur og bevægelser.
Trusted er resultatet af en fusion mellem Munin Spot Technology og Trusted. Og det nye selskab lancerer nu en ny teknologi inden for monitorering. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vores trackingløsning er en fuld logistikløsning. Udover at spore værdigenstande, kan vi monitorere værdier og udstyr i forhold til en lang række centrale parametre; fra temperaturer, position og bevægelse til mønstergenkendelse, forklarer direktøren i Trusted, Søren Bro, i pressemeddelelsen.

Sammenlagt har Trusted solgt over 14.000 trackingenheder i mere end 40 lande – fra USA til Grønland til Afrika. Kundegruppen tæller forskellige brancher – lige fra den norske sikkerhedskoncern Guard Systems til Herlev Sygehus. Med det nye produkt tager Trusted de eksisterende positioneringsydelser skridtet videre.

- Vi har netop landet flere ordrer fra kunder, som vil bruge denne nye teknologi i forhold til at optimere flowet omkring diverse bygge – og logistikprocesser. Vi kan både holde styr på alt materiel, holde øje med belægningsgraden og hurtigt opdage eventuelle uregelmæssigheder, forklarer Søren Bro.

Det kan mærkes på bundlinjen
På Herlev Sygehus har de som nogle af de første taget teknologien i brug til både at angive position for særligt værdifulde genstande, samt måle temperatur, som er afgørende på hospitalet.

- Efter to måneder havde vi fundet en forsvundet medicinkasse til en samlet værdi på en kvart million kroner. Samtidig fik vores teknologi forbedret logistikken for madrasser, så de har en bedre udnyttelsesgrad. Vi oplever, at tilbagebetalingstiden på vores løsninger er meget kort, og det er noget kunderne bemærker,” forklarer salgsdirektør i Trusted, Rasmus Nørgaard Andersen.

Ejet af Insero
I Insero har Investment Manager, Morten Dahl Iversen store forventninger til Trusted:

”Trusted har et stærkt team med en unik kombination af kompetencer. Med 100 % kontrol af både hardware og software teknologien er de i stand til at sammensætte helt unikke løsninger, som vil spare virksomhederne for rigtig mange penge, og deres historik i sikkerhedsbranchen er en naturlig blåstempling af den ekstremt høje kvalitet af deres løsninger. Fremtidsplanerne er overbevisende, og deres løsninger er i tråd med de mega-trends, som vi ser. Det bliver spændende at bidrage til virksomhedens vej ud på nye markeder.”

Fakta om Trusted
Trusted er etableret på baggrund af en fusion mellem Trusted og Munin Spot Technology. Trusted blev etableret i 1999 og har de sidste 5 år specialiseret sig i hardware til tracking. Munin Spot Technology blev etableret i 2011 og har udviklet software til tracking. Efter fusionen kan Trusted nu levere en stærk og fuld løsning til kunderne.

Løsningerne i Trusted indeholder en lang række forskellige teknologier, som RFID, GPS, GSM og sensorer i alle afskygninger f.eks bevægelse og temperatur. Løsningerne er altid udviklet med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125