23948sdkhjf

Stor fremgang hos Kohsel Elektronik

Transformer-producenten har haft et meget tilfredsstillende 2014 med stigende efterspørgsel hos både eksisterende og nye kunder.
En stigning i efterspørgslen af Kohsels produkter har givet et godt 2014. Det viser regnskabet fra 2013/2014, som blev afsluttet ved udgangen af april. Regnskabsåret viser en stigning i bruttofortjenesten på godt 25 procent til 28,2 millioner kroner.

- Det er et rigtig godt regnskab, som fuldt ud leverer op til vores forventninger, og det er specielt 2014, der har været godt. Det kan vi også se i første kvartal af dette regnskabsår, siger administrerende direktør Morten Kohsel til Electronic Supply.

Virksomheden, der har hovedsæde i Hørning ved Aarhus, viser også et regnskab, der gav 3,29 millioner kroner mere i årets resultat. Bundlinjen endte på 15,13 millioner kroner.

- Vores skandinaviske og tyske kunder har det godt. Det er både i sol, vind og den generelle industri, siger direktøren om fremgangen.

Flere ansatte i Thailand
Udvikling, administration og prototyper-produktion foregår i Danmark, mens produktionen foregår på egne fabrikker i Letland og Thailand. Og specielt Kohsel Thailand har haft ekstra travlt.

Der er kommet 35 nye ansatte i virksomheden, og det bringer antallet af ansatte op på knap 300 ansatte i alt. De fleste af de nye medarbejdere er blevet ansat på fabrikken 60 kilometer vest for Bangkok.

Både Thailand og Kina indgår i gruppen af ASEAN lande.

- Det giver god mening at producere i Thailand og levere til Kina, fordi der ikke er en importtold, fortæller Morten Kohsel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14