23948sdkhjf

Tronex investerer i et tilbageholdende marked

EMS-producenten investerede over to millioner i nyt produktionsudstyr i 13/14 .
Fredensborg-virksomheden oplevede et regnskabsår med status quo i bruttofortjenesten og resultat. 14,6 millioner endte bruttofortjenesten i 13/14-regnskabet, mens årets resultat blev på 1,36 millioner kroner, hvilket var en stigning på 119.000 kroner.

- Vi nåede ikke helt vores budget i regnskabsåret, men markedet er nu vendt til det mere positive, siger Stig Nielsen, der er administrerende direktør i Tronex, som han ejer sammen med sin hustru.

Stig Nielsen fortæller, at virksomheden har en bred kundekreds, og kunderne findes i både sværindustrien, men også i hospitalsudstyrs-, og vindmølleindustrien.

Ny reflow-ovn og pick-and-place-maskine
I det seneste års tid har virksomheden investeret knap to millioner kroner i nyt produktionsudstyr. På adressen i Fredensborg, hvor der arbejder 25 medarbejdere, har virksomheden købt en ny reflow-ovn, der har gjort, at lodde- og køleprocessen bliver sikret en mere ensartet kvalitet med ni zoner i stedet for fem.

- Vi vil gerne være optimale i både kapacitet, og det, som vi kan. Vi prøver hele tiden at være på den teknologiske tinde, siger Stig Nielsen.

Den nye ovn står på den samme produktionslinje som en anden nyerhvervelse, som er en ny pick and place-maskine.

Ud over produktion i Danmark, har Tronex også en produktion i Thailand, hvor der er mellem 150 og 200 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063