23948sdkhjf

Techno-Matic styrker den nordiske salgsindsats

Det nordjyske udviklingshus har ansat Marian Drejer som salgskonsulent. Ansættelsen skal sikre et øget fokus på det nordiske marked.
Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Aars-virksomheden, som udvikler systemstyringer til blandt andet skovmaskiner og biobrændselsanlæg, vil med udvidelsen af salgsstyrken sikre tilstedeværelsen hos kunderne i Danmark og resten af Skandinavien. Indirekte er ansættelsen en konsekvens af en øget ordretilgang fra de store europæiske skovnationer.

- Markedet for vores skovsystemer er for alvor vågnet op. Der er især fremgang i Belgien og Frankrig, men vi skal også have fokus på de øvrige markeder. I øjeblikket arbejder udviklingsafdelingen med nye krav fra Tyskland og ikke mindst med ændrede rapporteringskrav fra Skov- og Naturstyrelsen, siger Knud Sørensen, direktør hos Techno-Matic, i pressemeddelelsen og understreger vigtigheden af at være opdateret på kommende projekter.

- På den måde er vores nye konsulent også en tiltrængt forstærkning. Vi vil vide, hvad der sker i branchen.

Marian Drejer har stor erfaring med salg til industrien, og hun har tidligere arbejdet hos Schmolz+Bickenbach og Sanistål. Hun er i sit nye job særlig begejstret for at have en udviklingsafdeling i ryggen.

- Alle vores løsninger skal tilpasses de specifikke produkter og miljøerne, de skal fungere i. Der skal tages højde for flere parametre, og netop dét var noget, der tiltalte mig. Det samme gør sig i øvrigt gældende for løsningerne i Bent Tram-regi, fastslår Marian Drejer.

Virksomheder med synergi
Knud Sørensen overtog tidligere i år Bent Tram i Aalborg. Virksomheden fremstiller komplette testmaskiner med specialudviklet hard- og software, og synergien med Techno-Matic er godt på vej til at blive implementeret i det daglige.

- Begge virksomheder har udvikling og programmering som omdrejningspunkt. Ingeniørerne bruger hinandens kompetencer, og det bliver en stor gevinst i fremtiden. Vi har også vidensdeling om det tekniske salg, og Marian får både et skrivebord i Aalborg og Aars. I første omgang vil hun dog primært have fokus på Techno-Matic, siger Knud Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158