23948sdkhjf

Færre store ordrer presser Arepa Danmark

Virksomhedens danske afdeling fik et underskud på 1,082 millioner kroner sidste år.
Arepa Danmark, der har specialiseret sig i teknisk skadeservice ved mekanik-, el- og elektronikskader, havde et mindre godt 2013/2014-regnskab.

Årets driftsresultat blev forringet med godt 2,1 millioner kroner, hvilket gjorde, at regnskabet gik i minus med 1,082 millioner kroner. Det viser regnskabet for 2013/2014.

- Årets resultat før skat udgør et underskud på 1,082 millioner kroner, hvilket anses som utilfredsstillende. Udviklingen i selskabets aktivitet har vist en tilgang af antallet af sager, men en reduktion i antallet af større sager i regnskabsperioden har betydet en reduktion i omsætningen for perioden med en heraf afledt effekt på driftsresultatet, skriver ledelsen i sin beretning og tilføjer:

- Det forventes, at der for 2014/15 kan realiseres en stigning i aktiviteten som følge af en normalisering i tilgang af sager samt en øget salgsindsats. Driftsresultatet forventes at nå et tilfredsstillende niveau, der er højere end indeværende år.

Bedre regnskab for hele koncernen
Arepa Danmark er en del af Arepa A/S, som havde et bedre 2013/2014. Her landede bruttofortjenesten på 67,631 millioner kroener og årets resultat på 2,928 millioner kroner.

I beretningen kalder ledelsen årets resultat for lidt under det forventede men tilfredsstillende.

Arepa A/S omfatter udover aktiviteterne i Danmark også selskaber i Holland, Sverige, Frankring og England.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094