23948sdkhjf

Careitec får amerikanske ejere

Med købet af virksomheden Careitec i Skanderborg vil stor amerikansk IT-virksomhed gøre Danmark til centrum for de europæiske aktiviteter.
Den amerikanske IT-service gigant, Systems Maintenance Services, SMS, har netop opkøbt virksomheden Careitec, som leverer IT- service løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder og datacentre. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi har i et stykke tid søgt efter den rette virksomhed, som kan accelerere og udvide vores kræfter i Europa. I Careitec har vi fundet en særdeles professionel organisation med et meget talentfuldt team, som kan videreføre vores vision om at levere exceptionel kundeservice lokalt. Fra nu af vil Careitec være en strategisk platform, hvorfra SMS vil udvide sin organisation kraftigt i Europa, siger John Wozniak, administrerende direktør for SMS.

Flere europæiske opkøb
Careitec udvider dermed sin position fra at være en nordisk IT-service virksomhed til at blive kommende regionalt hovedkvarter for SMS i Europa, og det betyder blandt andet flere opkøb i andre lande.

- Som supplement til vores nuværende partnerstruktur ser vi på opkøb af mulige IT-service virksomheder med hoved fokus på de nordiske lande til at begynde med. Herigennem vil vi udbygge vores position, så vi hurtigt kan udfordre de største spillere på det europæiske marked, siger Kjeld Ostenfeldt Mathiesen, administrerende direktør for Careitec.

Nye muligheder for kunderne
Den udvidede globale struktur betyder, at Careitecs kunder i endnu højere grad kun behøver én IT-service partner til hele verden.

- Som noget helt unikt kan vi rykke ud og servicere kundernes enterprise hardware udstyr med et varsel på blot fire timer på de fleste store markeder - ikke mindst på det spirende asiatiske marked. Og det giver os en klar konkurrencefordel, siger Kjeld Ostenfeldt Mathiesen.

I det hele taget giver det nye ejerskab virksomheden i Skanderborg flere muskler.

- Vores kunder får stadigt mere komplekse systemer, hvor datatilgængelighed er altafgørende. Her er det essentielt, at vi er en del af en virksomhed med en stor R&D afdeling og globale teams til at fejlfinde og maksimere IT-systemers oppetid, lige meget om kundens udstyr befinder sig i Stockholm eller i Silicon Valley, siger Henrik Bech, direktør og partner hos Careitec.

Stafetten videre
Careitec har siden 2008 været ejet af investeringsselskabet Kirk & Thorsen Invest og ledende medarbejdere, som med salget afhænder deres ejerskab.

- Vi er glade for, at vi har kunnet bidrage til udviklingen af Careitec, men nu er det også tid til at give stafetten videre til en industriel køber fra branchen, som kan fortsætte den positive trend, siger Peter Thorsen, administrerende direktør hos Kirk & Thorsen Invest.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.634