23948sdkhjf

Alliance: Nordjysk elektronik skal erobre USA

Danske Trackunit har underskrevet en strategisk alliance med amerikanske LoJack Corporation.
Det skriver Pandrup-virksomheden Trackunit på sin hjemmeside.

Trackunit er et datterselskab under M-tec Holding Pandrup.

Aftalen om at levere og supportere flådestyringsløsninger til off-road maskinindustrien i Nordamerika er et afgørende gennembrud for Trackunit på et ellers svært tilgængeligt amerikansk marked, skriver virksomheden.

Trackunits flådestyringsløsninger vil udelukkende blive forhandlet af LoJack i USA og Canada under navnet LoJack Connect.

LoJack er førende
LoJack Corporation er den førende leverandør af avancerede flådestyringsløsninger og tyverisikring af køretøjer i USA, mens Trackunit regnes for at være den førende, uafhængige leverandør i Europa, når det gælder flådestyringsløsninger til maskinindustrien.

Med fokus på især off-road maskinel har Trackunit gennem det seneste årti opbygget en imponerende kundeportefølje, der primært omfatter kunder fra maskinudlejningsbranchen, men også inkluderer maskinproducenter og entreprenørvirksomheder.

Nye, stærke løsninger til det amerikanske marked
Ifølge Trackunits hjemmeside, vurderer eksperter, at mere end en million maskiner er i brug indenfor byggesektoren i USA, og maskinernes ejere anvender i stigende omfang flådestyring som et værktøj i hverdagen.

De to virksomheder vil i fællesskab lancere en række nye løsninger på det amerikanske marked målrettet en bred vifte af kunder – fra maskinproducenter til store udlejningsvirksomheder og entreprenørfirmaer.

Stort vækst-potentiale
- Med vores nye samarbejdsaftale får vi adgang til et enormt vækst-potentiale på det amerikanske marked gennem en velrenommeret og industrikendt partner, siger Svend M. Hansen, administrerende direktør i Trackunit, og tilføjer:

- Og vi er meget glade for at have fået muligheden for at udvide vores markedsområde gennem samarbejdet med LoJack. Vores partnerskab blev påbegyndt i begyndelsen af 2014 og er en klar afspejling af Trackunits vision om at være nummer 1 indenfor flådestyring til maskiner. LoJacks kundeportefølje og vores flådestyringsløsninger er et perfekt match, og vi glæder os til med det samme at kunne tilbyde den amerikanske byggesektor en række nye og spændende muligheder indenfor flådestyring.

Stor efterspørgsel på flådestyring
- I byggesektoren er der stor efterspørgsel på avancerede flådestyringsløsninger, der kan effektivisere driften af off-road maskinel og dermed optimere indtjeningen, understreger Randy Ortiz, president og administrerende direktør hos LoJack Corporation, og tilføjer:

- I kraft af vores samarbejde med Trackunit kan LoJack nu, udover on-road flådestyringsløsninger, også tilbyde off-road løsninger, og det giver store muligheder for vækst for begge virksomheder. Sammen med Trackunit kan vi nu tilbyde et komplet udvalg af flådestyringsløsninger til byggesektoren, og vi ser frem til et frugtbart samarbejde, der sikrer en stærk og positiv udvikling hos begge virksomheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078