23948sdkhjf

USA driver væksten hos Crysberg

Den danske elektronikproducent har fundet sin niche i robust industriel elektronik, og salget tager fart i USA.
Elektronikvirksomheden er inde i en positiv udvikling, og udviklingen skyldes i høj grad fokusering på robuste elektronikløsninger og god kvalitet.

Med en ISO 29001-certificering i bagagen har virksomheden oplevet en stor vækst i salget af elektronik, der gør sig i hårde brugsmiljøer.

- Vores produkter kan klare ekstreme temperaturer og kraftigt tryk, og produkterne har derfor åbnet op for nye kunder i offshore- og marine-industrien, fortæller civilingeniør og direktør hos Crysberg, Niels Klagenberg, til Electronic Supply.

I denne uge blev Crysberg udnævnt til Gazelle i 2014. Det seneste regnskab fra 2013 viste en bruttofortjeneste på 16,5 millioner kroner og et resultat efter skat på 3,2 millioner kroner.

Vandingsstyrings-succes i USA
Der har været en pæn tilgang af nye ordrer i år, og derfor har indeværende regnskabsår også vist en stor omsætningsfremgang. Specielt i USA, hvor virksomheden har stor succes med vandstyringsautomatik.

- Det var været et forrygende år, hvor vi har haft en pæn tilgang af nye kunder. USA har drevet væksten, og vi sælger meget derovre, fortæller Niels Klagenberg.

Nye medarbejdere
I april måned fik Crysberg igangsat et robotanlæg fra Universal Robots. Projektet havde været undervejs i et års tid, og det betyder blandt andet, at virksomheden nu råder over en lodderobot.

- Vi har fokus på effektiviseringer og har flere projekter på bedding, for vi er nødt til at effektivisere og at holde kostprisen nede. Vi har taget et valgt om, at vi automatiserer i stedet for at outsource vores produktion, siger direktøren.

Det nye robotanlæg har dog ikke betydet, at medarbejdere i produktionen har fået en fyreseddel. Med den øgede aktivitet er antallet af timelønnede forblevet stabilt - og samtidig er antallet af funktionærer steget.

- Vi har en organisation, som varetager alt fra udvikling til det færdige produkt. Alt sammen i Danmark, og det er en stor fordel for vores kunder, siger Niels Klagenberg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094