23948sdkhjf

Dansk trafikløsning skal hjælpe tyskerne hurtigere frem

Blip Systems har indgået strategisk partnerskab med Traffic Data Systems om at levere BlipTrack løsningen til tysktalende lande.
Danske Blip Systems og de tyske trafikovervågningseksperter, Traffic Data Systems, har indgået et strategisk partnerskab med det formål at implementere teknologien til tyske veje og byer. Det skriver Blip Systems.

Små BlipTrack-sensorer i vejnettet indsamler data fra forbipasserende køretøjer med Bluetooth og WiFi-kompatible enheder, som for eksempel mobiltelefoner og navigationsamlæg, og beregner rejsetider og trafikafvikling.

Med disse data i hånden, kan vejmyndigheder forbedre kapaciteten og afsløre ændringer i trafikmønstre. Desuden kan data bruges til at optimere lyskryds og trafikstrømme, som reducerer billisternes køretider, hvilket mindsker brændstofforbruget og dermed CO2 udledningen.

- Traffic Data Systems’ samarbejde med BLIP Systems er et meningsfuldt og strategisk partnerskab, der kan levere en lang række forskellige datatrafikregistreringssystemer til vores kunder. Sammen med vores andre trafikløsninger, lukker BlipTrack-løsningen et hul med deres ikke-invasive sensorer, der måler rejsetider og hastigheder. Blip Systems har mange succesfulde installationer over hele verden, og vi er ikke i tvivl om, at løsningen også vil vise sit værd her i Tyskland, siger administrerende direktør for Traffic Data Systems, Florian Weiss.

Klar til nye områder
- Vi ser et stort potentiale for BlipTrack-løsningen på det tysksprogede marked, og sammen med Traffic Data Systems kan vi tilbyde konkurrencedygtige og kundetilpassede ITS-løsninger til vejmyndighederne. Den uovertrufne ekspertise og tekniske know-how, som Trafik Data Systems har inden for ITS-løsninger, er et fantastisk supplement til vores løsning. Vi ser frem til at indtage nye områder, og vi er sikre på, at BlipTrack vil tilbyde merværdi til tysktalende kunder, siger Preben Andersen, salgsdirektør i BLIP Systems.

Blip Systems og Traffic Data Systems vil arbejde tæt sammen om at indsamle realtidsdata i by- og mellembystrafik. De målte rutebaserede rejsetider og hastigheder vil hjælpe aktørerne til bedre at evaluere og optimere vejinfrastruktur og advare bilisterne om overbelastning.

BlipTrack trafikløsningen er i Danmark implementeret i blandt andet København, Århus, Odense, Aalborg, Randers og Roskilde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078