23948sdkhjf

Titech Electric køber KS-Automatic

Fra nytår er Herning-virksomheden KS-Automatic en del af Titech Electric.
Med opkøbet af KS-Automatic har Titech mere end 80 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Odense og en allerede eksisterende afdeling for fordelingstavler i Herning.

- Titech har en stærk vision om at påvirke og udvikle fremtidens produktion af el-tavler. Derfor arbejder vi hele tiden innovativt med at optimere vores organisation og processer, siger Ulrik Juul, direktør i Titech Electric, og tilføjer:

- Opkøbet af KS-Automatic bringer Titech i en styrket position. Ikke kun fordi KS-Automatic har kompetente medarbejdere og et solidt kundenetværk, men også fordi købet tilfører Titech yderligere kompetencer omkring CTS tavler. Opkøbet er led i en strategi, som skal sikre, at Titech – også i fremtiden – positionerer sig blandt de førende virksomheder i branchen.

Forventer synergi
KS-Automatic består i dag af syv medarbejdere. Alle medarbejdere og alle virksomhedens aktiviteter overflyttes ved overtagelsen til Titech Electrics afdeling i Herning.

Hos KS-Automatic forventer man, at der opstår en god synergi, når man ved årsskiftet indgår i Titech Electric. KS-Automatic har i processen omkring opkøb ønsket at sikre sine medarbejdere, produktion og hermed fortsat servicering af en række solide kunder.

Da man tidligere på året indledte en dialog med Titech Electric, var det med henblik på videreførelse af alle disse aktiviteter.

- Titech er en virksomhed, der i forvejen arbejder målrettet med tavleproduktion, og som fremadrettet kan overtage og udstikke rammerne for en god og sund udvikling af vores forretningsområde, så vores mission er lykkes, og det er vi selvfølgelig rigtig tilfredse med i KS-Automatic, siger Peder Brøsted, direktør i KS-Automatic.

Købte Grene for fire år siden
Titech Electric har tidligere - i efteråret 2010 - opkøbt Grene Industri Service tavleproduktion i Herning, Aarhus og Ringe samt - i foråret 2011 - Kemp & Lauritzens tavleproduktion i Svendborg. Virksomheden har fokus på vækst inden for kerneområdet, som er produktion af styre- og fordelingstavler til industri samt byggesektoren.

- Med KS-Automatics el-tavleafdeling har vi fundet et godt supplement til den eksisterende forretning, siger Ulrik Juul.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078