23948sdkhjf

Atea forhandler om landsdækkende samarbejde med 14 erhvervscentre

It-virksomheden forhandler i med de mange opsagte TDC Erhvervscentre over hele landet om et tæt samarbejde fra marts 2015.
Med aftalen vil små og mellemstore virksomheder få endnu mere kompetent rådgivning omkring it-produkter og løsninger hos en stærk lokal partner. Det skriver Atea i en pressemeddelese.

Fremtiden og mange arbejdspladser vil være sikret for erhvervscentrene som forhandlere af Danmarks største it-sortiment, og samtidig bliver Ateas lokale forankring markant styrket.

Atea rykker med et nyt erhvervscenter-koncept endnu tættere på virksomheder over hele Danmark. Med den kommende aftale bliver 14 erhvervscentre fra Hjørring over Rødekro til Frederikssund forhandlere af Ateas produkter og løsninger fra den 1. marts 2015.

Det styrker erhvervscentrenes position i markedet, og med et af Europas største sortimenter bliver centrene stedet, hvor små og mellemstore virksomheder kan få kompetent rådgivning og dækket alle it-behov.

- Gennem et kommende samarbejde med erhvervscentrene får Atea mulighed for at få en endnu stærkere lokal forankring. Den mulighed har vi selvfølgelig grebet. Vi er af den overbevisning, at kunderne er interesserede i at møde deres it -leverandør lokalt. Da TDC for nylig opsagde partnerskabet både med de lokale erhvervscentre og med Atea, lukkede det en dør for os og åbnede 14 nye, siger direktør Søren Jensen, Future Business i Atea.
Læs mere om: ATEA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094