23948sdkhjf

GE kræver bunker af dokumenter udleveret fra Danfoss

120 anmodninger om dokumenter og svar på 75 spørgsmål fra den danske virksomhed er en del af erstatningssagen mellem GE og Danfoss.
Den anlagte erstatningssag mod Danfoss i USA er gået ind i den næste fase. Det skriver Børsen.

Ifølge et brev, som Børsen er kommet i besiddelse af, har GE 120 anmodninger om dokumenter og kræver svar på 75 spørgsmål. Et eksempel er, at Danfoss er blevet bedt om, at de skal finde hver eneste korrespondance, som Danfoss har haft med andre producenter af kompressorer omkring pris, marketing og produktion.

- Under den seneste høring i retten gjorde dommer Cox det klart, at han ikke vil tolerere en fiskeekspedition. Derfor har vi forsøgt at fortolke jeres anmodning (…) på en fornuftig og meningsfuld måde, forklarer Danfoss-advokat Daniel Bitton ifølge Børsen til GE-advokat Nathanial Wood.

Retsagens kerne er, at Danfoss og en række andre kompressorproducenter har erkendt, at de har haft et priskartel. Nu vil GE have penge tilbage for det milliardbeløb, som virksomheden har købt kompressorer for, og virksomheden har derfor anlagt en erstatningssag mod producenterne.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109