23948sdkhjf

GLPS køber Jydsk Lynafleder

Virksomheden Jydsk Lynafleder er solgt til Global Lightning Protection Services og overtagelsen sker ved årsskiftet.
Fra årsskiftet er Jydsk Lynafleder en del af Global Lightning Protection Services (GLPS). Det skriver GLPS i en pressemeddelelse.

Beskyttelse af bygninger og kritiske objekter imod skader fra lynnedslag er de to virksomheders fælles speciale, hvor Jydsk Lynafleder er førende på området for lynbeskyttelse og jording af bygninger og installationer – og hvor GLPS er markedsledende inden for udvikling, test og systemleverance af lynbeskyttelse til blandt andet vindmøller og andre specielle systemer.

- Jydsk Lynafleder er meget stærke som entreprenørvirksomhed, hvor vi i GLPS har haft større fokus på de teoretiske forhold og er i stand udvikle specialløsninger og teste med kunstige lyn i fuld størrelse i vores laboratorium i Herning, siger Kim Bertelsen, der er direktør og projektchef i Global Lightning Protection Services, og tilføjer:

- Ved at lægge vores to virksomheder sammen, skaber vi en helt unik virksomhed, der med foreløbigt i alt 30 medarbejdere samler både kompetencer og ressourcer, der gør os i stand at løse komplekse og omfattende lynbeskyttelsesopgave overalt i verden.

GLPS er i dag aktiv på flere eksportmarkeder som blandt andet Tyskland, Spanien, USA og Kina, hvor Jydsk Lynafleder mest har koncentreret sig om det danske marked.

Tidligere ejer følger med
Bent Lindved, der etablerede Jydsk Lynafleder i 1997, ansættes i GLPS som afdelingsleder for afdelingen "In-Field Projects", der varetager alle entreprenørprojekter og inspektionsopgaver.

- Det har været en udfordring at skulle tage sig af alle administrative forhold i en travl hverdag – og jeg ser frem til at få endnu flere dygtige kollegaer i GLPS, siger Bent Lindved.

Strategien hos GLPS er at udvikle forretningskonceptet, så virksomheden udover vindmølleindustrien, også omfatter olie- og gasindustrien, fly- og rumfartsindustrien, samt forsvars-og sikkerhedsindustrien, hvor der ligeledes er stor brug for kompetencer inden for lynbeskyttelse.

- Det, at vi har overtaget Jydsk Lynafleder, styrker vores generelle position i markedet - og gør os nu i stand til samlet at varetage store installationsprojekter, der kræver teknisk kompetence, stor manpower, projektledelse og kvalitetssikring, siger Kim Bertelsen.


Fakta om GLPS
Etableret af Kim Bertelsen og Søren Find Madsen i 2007. Virksomheden udgør i dag ét af verdens stærkeste kompetencecentre inden for avanceret lynsikring, hvor virksomhedens har i alt 20 ansatte med 5 forskellige nationaliteter. GLPS har kontorer i Herning og København – og har i år også åbnet et kontor i Hamburg, samt ansat en salgsmedarbejder i hhv. USA og Kina. Global Lightning Protection Services A/S l HI-Park 445 l DK-7400 Herning l +45 70 26 02 11 l contact@glps.dk l www.glps.dk

Fakta om Jydsk Lynafleder
Etableret af Bent Lindved i 1997. Virksomheden har i alt 10 ansatte, der består af montører og overmontører, der varetager lynaflederentrepriser på byggeprojekter rundt omkring i Danmark. Virksomhedens speciale er lynaflederinstallationer på blandt andet sygehuse, militære installationer, banker, IT-virksomheder og bevaringsværdige kirker og ejendomme. Virksomheden har ligeledes opbygget en stor specialviden om beskyttelse af eksplosionsfarlige områder – såkaldte ATEX-områder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109