23948sdkhjf

Vindmølleordre til NKT Cables

NKT Cables har vundet ordren på levering af eksportkabelsystemerne til havvindmølleparken Race Bank, som ejes af Dong Energy.
Ordren er nummer elleve i rækken af store havvindmølleprojekter tildelt NKT Cables siden 2010, hvor selskabet startede produktion af søkabler.

For NKT Cables vil ordren have en værdi af cirka 595 mio. kr. i standard metalpriser, svarende til cirka 640 mio. kr. i markedspriser, og omfatter levering af mere end 150 km 220 kV højspændingssøkabler.

Kablerne vil blive produceret i Køln, Tyskland, og første fase vil blive leveret til installation i 2016. Den anden og sidste fase vil blive leveret til installation i 2017. Ordren er betinget af, at Dong Energy træffer en endelig og bindende beslutning om investering i havvindmølleparken.

- Ordren på Race Bank projektet understreger at vores teknologi, ekspertise og avancerede faciliteter i Køln og Rotterdam værdsættes af energiselskaberne. Ordren er en anerkendelse af vores position som en yderst troværdig kabelleverandør og partner i store søkabelprojekter, siger Michael Hedegaard Lyng.

Race Bank-projektet er en stor havvindmøllepark, som placeres i den sydlige del af Nordsøen, 27 km nord for Blakeney Point ud for kysten ved Norfolk. Havvindmølleparken vil få en kapacitet på op til 580 MW.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11