23948sdkhjf

Salg af TC Group følger planen

Rekordregnskab fra producenten af lydudstyr som vil vokse med nye ejere.
TC Group, der producerer lydudstyr til bygninger, musikere og byggeri, har netop præsenteret et 2013/2014-regnskab, som byder på resultatrekord på 51,5 mio. kr. før skat og 36,8 mio. kr. efter skat - 5 mio. kr. mere end året før. Nettoomsætningen nåede hele 724 mio. kr.

Elektronikkoncernen har skabt resultatet ved at vinde markedsandele i en periode, hvor markedet ellers er stagnerende. Særligt i Europa er det gået godt med en omsætningsfremgang på 11,1 procent, mens der på det amerikanske marked, firmaets største, er sket en fremgang på 1,3 procent.

Forventer salg sidst på efteråret
Rekordregnskabet kommer samtidig med, at et planlagt salg af TC Group rykker nærmere. Den aarhusianske elektronikkoncern satte sig selv til salg i september, og flere interesserede købere har udvist interesse. Det skriver Børsen.

Planen med salget er blandt andet at sikre TC Group den nødvendige kapital, så koncernen gennem opkøb kan styrke sin position på markedet.

- Der er lagt en plan for, hvordan hele den proces skal foregå, og den plan følger vi, som minder ud i et forventet salg sidst på efteråret, siger medejer af TC Group, Anders Faurskov, til Børsen.

Anders Faurskov vil overfor avisen ikke løfte sløret for, hvem de potentielle købere er, men understreger, at man håber på en ny ejer, der er interesseret i at accelerere udviklingen i firmaet.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093