23948sdkhjf

Nyt overskud fra Selektro

Trods omkostninger til opkøb og tab på en kunde præsterede den midtjyske producent af styringskomponenter igen i 2013/2014 et overskud i millionklassen.
Selektro holdt niveauet i 2013/2014. Producenten af styringskomponenter præsterede således en bruttofortjeneste på 20,2 mio. kr., mens det var på 20,8 mio. kr. i regnskabsåret 2012/2013.

Resultat før skat var ligeledes på linje med året før. 1,3 mio. kr. lød det på i 2013/2014, hvor det var 1,5 mio. kr. det foregående regnskabsår.

- Vi kan ikke tillade os at være utilfredse med resultatet, siger administrerende direktør i Selektro, Karl-Peter Andersen, til Electronic Supply, og forklarer, at særligt to poster betød, at overskuddet ikke blev endnu større:

- Vi tabte penge på en enkelt kunde (280.000 kroner ifølge årsrapporten, red.), og brugte også en del penge på at implementere HLH Electronic, der blev købt i året. Det havde været fantastisk, hvis de udgifter ikke havde været der.

Gearet til mere vækst
2013/2014 bød på et generationsskifte, hvor Karl-Peter Andersen sammen med en ekstern investor overtog den resterende del af aktiekapitalen fra Jan Laursen. Ændringerne i ledelsen er fulgt op af øget fokus på de underliggende operationelle processer, ligesom der er ændret i organisationen med etablering af et driftsteam, der har ansvaret for at drive projekter og opgaver i firmaet.

Med de nye kunder og produkter, som kom med købet af HLH Electronics, fortsat arbejde med effektivisering og bedre indtjening er der basis for at et bedre resultat i 2014/2015.

- Vi er på rette vej, og selvom regnskabsåret lige er startet, ser det meget fornuftigt ud, siger Karl-Peter Andersen om året, hvor der også er skruet op for investeringer i produktionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094