23948sdkhjf

Schneider Electric får ny direktør

Mike Doucleff er tiltrådt stillingen som direktør for forretningsudvikling i Schneider Electric Danmark og indgår direkte i den danske topledelse.
Som direktør for forretningsudvikling har Mike Doucleff, 39, det overordnede ansvar for at udvikle Schneider Electrics position inden for strategiske kerneområde som smart grid, energioptimering og samlede løsninger i blandt andet bygninger, datacentre og den elektriske infrastruktur.

Den nye direktør glæder sig til de nye udfordringer i Danmark:

- Jeg synes, forretningsudvikling er et ekstremt spændende område, som varierer fra meget snævre områder til større tværgående indsatser, som kan være svære at placere i organisationen. For mig handler forretningsudvikling om skabe et optimalt sammenspil mellem klart definerede opgaver og de mere kreative og eksperimenterende tilgange til at skabe positiv udvikling og stærke resultater. Bredden i Schneider Electric gør min nye rolle meget spændende, og jeg glæder mig meget til at styrke vores fokus på at skabe markedets bedste løsninger på tværs af hele vores forretning, siger Mike Doucleff.

Mike Doucleff har besiddet flere stillinger i Schneider Electric-koncernen. Han kommer fra en stilling som strategisk direktør i IT-forretningen i USA med globalt ansvar for IT-strategi. Tidligere har Mike Doucleff været ansat på koncernens hovedkvarter i Paris, hvor han bestred en central position i udviklingen af de globale salgs- og CRM-processer. Oprindeligt er Mike Doucleff uddannet elektro-ingeniør, og han har efterfølgende taget en MBA fra IESE Business School i Barcelona.

I Danmark dækker Schneider Electric syv overordnede forretningsenheder med over 1.000 medarbejdere fordelt på syv lokationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094