23948sdkhjf

Ny administrerende direktør for IBM Danmark

IBM har netop dag udnævnt Lars Erik Clausen til administrerende direktør for IBM Danmark. Han afløser Lars Mikkelgaard-Jensen, der fortsætter som bestyrelsesformand.
IBMs nye administrerende direktør, Lars E. Clausen, kommer fra en stilling som global chef og CEO for Gazprom Retail med base i London. Inden da var han koncerndirektør i Dong Energy med ansvar som administrerende direktør for Salg og Distribution. Frem til 2006 bestred han en lang række lederjobs inden for Shell-gruppen - herunder var han adm. direktør for A/S Dansk Shell fra 1999-2003, sad i bestyrelsen for A/S Norske Shell og var formand for Shell på Færøerne.

- Danmark har et stærkt fundament som videnssamfund, hvor data i stigende grad bliver en katalysator for innovation og vækst. Jeg ser frem til at fokusere yderligere på dét område samt at skabe værdi og konkurrencefordele for vores kunder gennem IBM's styrker inden for rådgivning samt ekspertise inden for it-sikkerhed, analyseværktøjer, cloud, mobile og sociale løsninger, siger Lars E. Clausen.

Direktør bliver bestyrelsesformand
Han efterfølger Lars Mikkelgaard-Jensen, der efter 11 år som administrerende direktør fortsætter karrieren i en global, executive lederrolle med base i Danmark. Lars Mikkelgaard-Jensen vil fremover rapportere direkte til IBM's globale ledelse og fortsætter samtidig som arbejdende bestyrelsesformand for IBM Danmark.

- Det har været et privilegium at stå i spidsen for IBM Danmark gennem de seneste 11 år, men det er nu på tide at fortsætte min IBM-karriere i et nyt job. Det næste stykke tid vil jeg dog indgå i et tæt samarbejde med Lars E. Clausen i forbindelse med overdragelsen af ansvarsområder, udtaler Lars Mikkelgaard-Jensen.

Overdragelsen af ansvarsområder til Lars E. Clausen sker løbende frem til udgangen af februar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125