23948sdkhjf

Underleverandør foran mulig storordre

Forespørgsel på hele 35.000 enheder. Så meget har Daugaard Elektronik fået på firmaets nyudviklede portstyringsenhed. Det vil betyde arbejde til andre underleverandører.
Daugaard Elektronik er ved at udvikle en ny generation af portstyringer, som firmaet producerer. Med advarsler på f.eks. SMS giver de mulighed for at overvåge og tilpasse portstyringer via internettet, hvor der tidligere skulle en tekniker ud til selv de mindste opgaver. Og allerede nu er der bud efter enheden.

Hele 35.000 enheder pr. år af den nye model har en stor, international kunde lagt en forespørgsel på.

Med tre mand ansat i produktionen plus to i administrationen, er der tale om så stor en ordre, at Daugaard Elektronik ikke selv vil kunne gabe over opgaven:

- Hvis det bliver til noget, skal meget af det laves eksternt. Selvom vi kan geare op, hvis efterspørgslen stiger, har vi simpelthen ikke kapacitet til det selv, siger medejer og direktør i Daugaard Elektronik, Bjarne Drews, til Electronic Supply.

Har fået foden inden for i Kina
Hidtil har virksomheden produceret mere end 20.000 enheder af sine andre potstyringer. Langt hovedparten - mere end 95 procent - er eksport til Tyskland, USA og senest har man også fået foden indenfor på det kinesiske marked.

- Selvom eksporten fylder det meste laver vi også underleverandørarbejde for lokale virksomheder. Omend det har været nedprioriteret har vi stadig lavet noget samt optimeret produktionen af vores enheder, fortæller Bjarne Drews.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062