23948sdkhjf

Gibotech indgår samarbejde med Adept

Den fynske robotvirksomhed har store forventninger til salget af den amerikanske producents ”vision-guidede” mini AGV’er.
Adept Technology er en amerikansk udvikler indenfor intelligente mini AGV’er (Automated Guided Vehicles), der har hjemme i staten Californien. Her bliver de ligeledes produceret, og der er i dag cirka 30.000 Adept‐AGV’er installeret verden over.

Gibotech fremhæver især teknologiens præcision og produktivitet som to forcer der gør det muligt at levere automationsløsninger, der både kan tage højde for nutidens såvel som fremtidens udfordringer indenfor logistikopgaver.

- Samarbejdet med Adept Technology tillader os at udvide deres allerede eksisterende løsninger med et produkt der er kendetegnet ved fleksibilitet og præcision. Dermed sikrer vi os, at vores skræddersyede løsninger konstant kan tilpasses til fremtidens udfordringer, hvilket er et yderst tiltalende element, udtaler en tilfreds Henrik Anker, administrerende direktør for Gibotech.

Samarbejdet er, som udgangspunkt, tiltænkt de mange muligheder indenfor hospitalsbranchen, men Gibotech forventer også at kunne inkorporere teknologien i industrielle løsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093