23948sdkhjf

Circle Consult udvider med jysk afdeling

Elektronik-konsulentfirmaet rykker tættere på de jyske kunder med nyt kontor i Aarhus.
Circle Consult har netop etableret en ny afdeling i Aarhus, et træk der åbner nye muligheder for konsulent- og udviklingsfirmaet.

- Vi åbner, fordi vi ser en lang række jyske virksomheder, som vi gerne vil tættere på, forklarer administrerende direktør Lauge Rønnow til Electronic Supply, og uddyber:

- Nogle kunder og kundemuligheder ser det som en forudsætning, at vi er i nærmiljøet for, at vi kan danse tæt.

I første omgang vil der være en lille håndfuld medarbejdere i den jyske afdeling. Afhængigt af, hvordan markedet udvikler sig og kundernes modtagelse, kan de blive til flere.

Synergi mellem landsdelene
Ud over at komme tættere på kunderne ser Lauge Rønnow også flere fordele ved at have afdelinger både på Sjælland og i Jylland.

- Der er gode muligheder for at udnytte ressourcerne i Jylland og Sjælland på tværs. Eksempelvis de dyre apparater vi har på hovedkontoret i Nærum. Men det går begge veje, så ressourcerne i Aarhus også kan komme i spil på Sjælland, siger Circle Consult-direktøren.

Men også rent logistisk er placeringen en fordel. For ud over den geografiske nærhed til jyske kunder, betyder kontorets placering i det markante Navitas-byggeri på Aarhus Havn, at man er i gåafstand fra færgen Aarhus-Odden, så transport mellem Jylland og Sjælland er hurtig og let.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094