23948sdkhjf

Kinesere køber sig ind i Scape Technologies

Kapitaltilførsel skal gøre den danske producent af 3D vision bin-picking i stand til at ekspandere.
Kinesiske Shenzhen Maxonic Automation Control har underskrevet en investeringsaftale med den danske producent af 3D vision bin-picking software til industrielle robotter, Scape Technologies.

Handlen giver Scape 25 procent af et fælles kinesisk joint venture, som de to parter etablerer. Samtidig får Maxonic cirka 22 procent af de udestående aktier i Scape.

Giver styrke til oprustning
Kapitalindskuddet fra Maxonic øger Scapes finansielle styrke og gøre det danske selskab i stand til både at rykke ind på nye markeder samt vinde nye kunder på eksisterende markeder.

- Kina er et utrolig spændende marked for Scape, men også et svært marked at få succes på alene. Så derfor vælger vi at bygge markedet op i fællesskab med Maxonic, som allerede nu har vist sig som en kompetent samarbejdspartner. Med kapitalindskuddet fra Maxonic får vi desuden tilført ekstra ressourcer, som vi vil bruge på at øge væksten på vores eksisterende markeder, så vi anser denne aftale som et stort skridt i den rigtige retning for Scape Technologies, udtaler administrerende direktør Søren Bøving-Andersen.

Oprustningen hos Scape kommer primært på salgssiden, hvor der vil blive hyret flere sælgere og salgsingeniører, forklarer Jacob de Lichtenberg, Associate Partner i Across Partners, firmaet som har været med til at facilitere købsprocessen, til Electronic Supply.

Indgang til kompliceret marked
Udover kapitalindskuddet åbner Maxonic det kinesiske marked op for Scapes produkter, ligesom det kinesiske selskab skal drive det kinesiske joint venture.

- Scape bliver introduceret til det kinesiske marked via den nye joint venture, som kun har Scapes produkter, siger Jacob de Lichtenberg til Electronic Supply.

Og med 21 kontorer rundt om i Kina kombineret med en portefølje med flere tusinde industrielle kunder er Maxonic i en god position til at drive den nye joint venture frem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11