23948sdkhjf

BHE øger kapaciteten med 25 procent

Elektronikvirksomheden investerer i nyt udstyr til SMD-montagen i Danmark med køb af yderligere en Simens-montagelinje.
Stigende efterspørgsel fra nye og eksisterende kunder får BHE til at udbygge SMD-montagekapaciteten med 25 procent. Elektronikvirksomheden installerer nu yderligere en montagelinje, så man fremover råder over fire linjer i Danmark.

- Der er tale om en ny generation af maskiner med nye feedere, forklarer teknisk direktør Poul Bøtker om udvidelsen og opgraderingen af produktionskapaciteten i Horsens til Electronic Supply.

- Vi har i anden halvdel af 2014 set en øget efterspørgsel på produktionsopgaver i både Danmark og Kina. I Kina er kapaciteten lige nu ikke noget problem, men aktivitetsforøgelsen har medført, at vi må skrue op for kapaciteten i Danmark, forklarer administrerende direktør i BHE, Bjarne Stenberg, om baggrunden for investeringen.

Større kapacitet og kapabilitet
- Vi er i fuld gang med installationen og forventer, at være klar til at køre med fuld kapacitet i starten af februar. Samtidigt med, at vi øger vores kapacitet, øger vi også vores kapabilitet – det vil sige vores evne til at montere stadigt mindre pakkestørrelser og øget pakketæthed. Teknologien og efterspørgslen går jo helt naturligt i den retning, udtaler produktionsteknisk chef, Jens Christian Jensen, som tilføjer:

- Samtidigt med installationen af den nye linje, opgraderes også den softwareplatform, som understøtter produktionen på vores SMD-linjer således, at vores fleksibilitet bliver større og vores opstillingstider nedbringes. Det skal gerne gøre os endnu mere konkurrencedygtige.

Ingen produktion uden udvikling
Investeringen i den nye montagelinje er med til at sikre en konkurrencedygtig produktion hos BHE, og det skal gerne danne grundlag for yderligere vækst.

- Vi håber og tror på at det giver basis for flere ansættelser. Men hvordan og hvor kan vi naturligvis ikke sige, fortæller teknisk direktør Poul Bøtker, og uddyber:

- For selvom vi vækster, vokser antallet af medarbejdere ikke tilsvarende, da vi automatiserer mere og mere. Vi værner meget om de danske arbejdspladser, og automatisering, udvikling og produktion hænger uløseligt sammen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078