23948sdkhjf

Embedded-specialist udvider forretningen

TechPeople splitter forretningsområderne Embeddede løsninger og IT & Forretningssystemer op.
For nogle år siden modtog TechPeople de første forespørgsler på IT-konsulenter til at forbinde og udvikle mobile devices til embeddede apparater. Firmaet har taget udfordringen op og har nu ualmindeligt travlt.

- Det viste sig hurtigt, at det ikke var en engangsforestilling. IT-verden havde fundet vejen ind til os med stigende efterspørgsel på vores IT-konsulenter, hvilket naturligvis var glædeligt. Den embeddede verden havde også vokseværk både med tidligere konsulenter og konsulenter til mobile devices. Jeg kunne godt se, at jeg på et tidspunkt, fik brug for at udvide medarbejderstaben, fortæller Kim Fahrenholtz CEO og grundlægger bag TechPeople.

Forespørgslerne fortsætter
Efter i august 2014 at have ansat salgskonsulent Jesper Petersen med stor erfaring fra IT konsulentbranchen ansat, viste det sig i løbet af kort tid, at potentialet var stort indenfor IT og forretningssystemer. Så meget at TechPeople tog en rask beslutning, om at udvide forretningsområdet til to selvstændige afdelinger, Embeddede løsninger og IT & Forretningssystemer.

Kim Fahrenholtz er fortsat kontaktpersonen indenfor embeddede løsninger. Januar 2015 ansatte TechPeople endnu en salgskonsulent, Brian Bech Norup ligeledes med mange års erfaring fra IT konsulentbranchen, så der nu er to mand til afdelingen for IT og forretningssystemer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093