23948sdkhjf

BB Electronics klar til vækst

Efter at have nedbragt de seneste års underskud, er BB Electronics i Horsens klar til næste fase i strategien, som er at skabe øget toplinjevækst og højere lønsomhed.
BB Electronics indledte for et par år siden en ny strategi, der skulle øge effektiviteten og gøre virksomheden mere markedsorienteret. De mål nåede man ifølge virksomheden selv i 2014, og nu er Horsens-virksomheden gået i gang med næste fase af strategien – lanceringen af vækststrategien BB Plus.

- Nu kan vi høste frugterne af vores indsats i de senere år og vil derfor satse på vækst og øget lønsomhed, siger administrerende direktør Carsten Christensen.

- Omdrejningspunktet i BB Plus er at markedsføre os overfor udvalgte kundegrupper, hvor mantraet ”being a mutually good match" er i højsædet, og hvor vi som ledelse vil forblive synlige. Vi vil også fremover fokusere på værdiskabelse til nye og eksisterende kunder, så de oplever en samlet set forbedret kost på vore produkter og serviceydelser, fortsætter Carsten Christensen.

Bestyrelsesformand Ole Steen Andersen ser ligeledes fortrøstningsfuldt på fremtiden:

- Vi kan konstatere en anseelig vækst i ordreindgangen fra både eksisterende og nye kunder. 2015 bliver derfor et spændende år, hvor vi forventer en betydelig vækst i driftsindtjeningen, siger Ole Steen Andersen.

BB Electronics realiserede i 2014 en omsætning på 365 mio. kr. og et driftsresultat før afskrivninger (Normaliseret EBITDA) på 16 mio. kr. I 2013 omsatte virksomheden for 425 mio. kr. og havde et normaliseret EBITDA på 9 mio. kr. på bundlinjen blev det i 2014 til et lille minus på 5 mio. kr. mod et underskud på 16 mio. kr. i 2014.

I løbet af 2014 er soliditetsgraden yderligere styrket, og ligger nu på 35 procent. BB Electronics beskæftiger ca. 100 i Danmark og lidt over 400 i Kina, hvilket forventes at stige svagt i løbet af 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064