23948sdkhjf

Siemens masse-fyrer

Den tyske industrigigant skærer 7.800 stillinger. Det er uvist, om Danmark bliver ramt.
En ny organisationsstruktur betyder, at Siemens skærer 7.800 stillinger – de 3.300 skal findes i Tyskland. Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

- Vores vision 2020 skal sikre, at vores koncern kommer tilbage på et bæredygtigt vækstspor, og at vi lukker profitabilitets-hullet til vores konkurrenter. Vores strategiske re-orientering har gjort os i stand til markant at strømline vores organisation og fjerne hele, mellemliggende lag, siger president og CEO Joe Kaeser.

2020-visionen betyder en fokusering af Siemens’ aktiviteter inden for områderne elektrificering, automation og digitalisering. Planen er at skabe en mere flad struktur i koncernen og reducere antallet af divisioner fra de nuværende 16 til ni eksklusive den autonome Healthcare-division.

Målet er en årlig besparelse på 1 milliard euro, som til gengæld vil blive investeret i innovation, produktivitet og vækstinitiativer.

Det er endnu uvist, i hvor høj grad fyringerne kommer til at ramme Siemens’ danske virksomheder. Over for TV2 Nord ønsker pressechef Rasmus Windfeld ikke at kommentere afskedigelserne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094