23948sdkhjf

Langeskov-firma sigter mod milliarden

Målet er klart i Jørgen Kruuse A/S, den globale omsætning skal runde en milliard om to år. Planen er også på plads.
Med en fortsat vækst i omsætning og indtjening er der grobund for mere ekspansion hos den store producent og leverandør af veterinær-udstyr, Jørgen Kruuse.

- Vores mål er at vi i 2017 skal runde milliarden i global omsætning, siger Jørgen Kruuses administrerende direktør, Jesper Smith, til Electronic Supply og følger selv op med opskriften på, hvordan Langeskov-firmaet skal nå det ambitiøse mål:

- Det skal ske gennem en målrettet, organisk udvikling kombineret med strategiske opkøb og partnerskaber.

Den ambitiøse målsætning kommer efter et 2014, hvor firmaets nettoomsætning nåede op på 626 mio. kr., hvilket var 15 mio. kr. mere end i 2013. Bruttoresultatet var 165 mio. kr. mod 156 mio. kr. det foregående regnskabsår.

Årets resultat før skat blev et plus på 28 mio. kr., en stigning på 5 mio. kr. sammenlignet med året før.

Produktudvikling i højsædet
For at vokse endnu mere vil selskabet dels bygge videre på sin stærke position, dels satse mere på udvikling af egne løsninger under Kruuse brandet, forklarer Jesper Smith. Den udvikling skal styres fra Jørgen Kruuse, og der vil være samarbejdsplatforme med eksterne udviklingsfirmaer så som design- og innovationskonsulentfirmaet Developa, kunder og leverandører.

Med andre ord skal der udvikles flere egne produkter i firmaet:

- Der er mange konkrete tiltag, hvor en stor del er centreret omkring en styrkelse af vores innovationsproces. Vi skal være endnu bedre til at afdække behovet hos vores kunder, udvikle de rigtige løsninger, teste, evaluere og naturligvis også eksekvere – alt for at kunne give kunder optimale løsninger, siger Jesper Smith.

Jørgen Kruuse har egne selskaber i de tre nordiske lande samt i Polen, England og Kina. Selskabet har derudover distributører i over 100 lande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078