23948sdkhjf

William Demant tæt på opkøb

Høreapparatfirmaet er på frierfødder. Nærmer sig køb af den mangeårige samarbejdspartner Audika.
William Demant har indledt eksklusivforhandlinger
Audika Group SA
Audika, som har hovedkvarter i Paris, er den ledende franske udbyder af hearing care-ydelser med mere end 460 butikker spredt over hele Frankrig.

I 2014 havde Audika en omsætning på 98,7 mio. euro.
om køb af 53,9 procent af aktiekapitalen i Audika Group SA af majoritetsaktionæren Holton SAS. Det oplyser William Demant i en selskabsmeddelelse.

Opkøbet sker i forlængelse af det eksisterende samarbejde mellem de to virksomheder. Den danske høreapparatproducent har således i årtier leveret høreapparater til Audika.

- Vi har stor tiltro til Audikas strategi, markedsposition og ledelsesteam, og vi forventer, at den nuværende ledelse, som også omfatter de to bestyrelsesformænd og grundlæggere, Alain Tonnard og Jean-Claude Tonnard, fortsætter i selskabet efter overtagelsen, skriver William Demant i selskabsmeddelelsen.

Hvis transaktionen går igennem som forventet, skal William Demant i henhold til fransk lovgivning omkring virksomhedsovertagelse afgive et pligtmæssigt tilbud på køb af de resterende 46,1 procent af aktiekapitalen i Audika.

Audika vil i henhold til fransk lovgivning nu igangsætte en høringsproces i samarbejde med de relevante medarbejderrepræsentanter. Derudover skal købet af aktiemajoriteten i Audika godkendes af de franske konkurrencemyndigheder. Det pligtmæssige tilbud om køb af aktier ventes gennemført tidligst i juni 2015 eller mere sandsynligt i andet halvår af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078