23948sdkhjf

Kamstrup hyrer 100

Ordreboom skaber masser af nye arbejdspladser hos den succesfulde målerproducent.
Kamstrup har modtaget ordrer på tusindvis af intelligente målere over de seneste måneder. I Danmark er seneste eksempel 38.000 målere til Forsyning Helsingør . Men også i Norge og så langt væk som Ghana er der bud efter de danske målere.

Salgssuccesen danner nu grundlag for en lang række nyansættelser hos målerproducenten.

- Vi ansætter 100 i 2015. Så vi vokser fra de nuværende 900 til 1.000 medarbejdere, siger Jesper Daugaard Senior Vice President, Global Marketing i Kamstrup, til Electronic Supply.

Sundt mix af kunder styrker konkurrencekraften
Med en produktion, der er højautomatiseret og dermed meget fleksibel, kan Kamstrup både producere til mindre opgaver og til store projektet med mange tusind enheder.

- Hovedparten af de mange nyansættelser kommer derfor ikke til at ske i produktionen, men derimod på service og udviklingsområdet. Faktisk arbejder hver 4. Kamstrup-medarbejder i dag med udvikling, forklarer Jesper Daugaard.

Produktionen, som ikke baserer forretningen på én typer projekter, men både kan håndtere store ordrer og servicere kunder med færre målepunkter, er ifølge Jesper Daugaard en del af hemmeligheden bag Kamstrups succes:

- Vi har et sundt mix af kundetyper. Det giver en sund forretning og afspejler sig i regnskabstallene. Baserede vi det alene på store projektet, ville vi have perioder med tomme maskiner, som trækker konkurrencekraften og indtjeningen ned.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079