23948sdkhjf

Ny direktør for Welfare Tech

Christian Graversen overtager den 1. marts posten som administrerende direktør hos klyngeorganisationen Welfare Tech.
Welfare Techs nye administrerende direktør, Christian Graversen, kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri med særlig fokus på elektronikbranchen og velfærdsteknologi. Han overtager den 1. marts 2015 direktørstolen efter Troels Bierman Mortensen.

- Med Christian Graversen har Welfare Tech fået en leder med en klar kommerciel profil og et stærkt netværk inden for det velfærdsteknologiske område, siger Welfare Techs formand Allan Søgaard Larsen, koncernchef i Falck A/S, og fortsætter:

- Med Christian får vi en mand, der har vist, at han kan varetage virksomhedernes behov og sikre øget fokus på kommercialisering af velfærdsteknologiske løsninger til gavn for danske virksomheder og arbejdspladser.

Fokus på forretningsudvikling
Den nye direktør skal stå i spidsen for og
Fakta om Welfare Tech:
Welfare Tech er en medlemsbaserede klynge for sundheds- og velfærdsteknologi, som tæller knapt 200 medlemmer. Godt 60 procent er private virksomheder.

Klyngen er katalysator for forretningsudvikling og innovation og accelererer udvikling og indførelse af nye sundheds- og velfærdsteknologi produkter og services.

Welfare Tech har kontorer i Forskerparken i Odense og på Symbion i København.
fortsat udbygge Welfare Techs medlemsnetværk, der tæller knapt 200 medlemmer fra hele landet, og bygge bro mellem private virksomheder, offentlige organisationer, kommuner, hospitaler samt forsknings-, uddannelses- og videninstitutioner.

Christian Graversen, 39, har en baggrund som cand.merc. Han har erfaring fra flere private virksomheder, særligt inden for it, salg og kunderelationer. Senest har han arbejdet i Dansk Industri med fokus på at styrke virksomheder i elektronikindustrien og skabe nye forretningsmuligheder inden for sundhed og velfærd. Han har repræsenteret virksomheder i det rådgivende udvalg for telemedicin og bidrager til at implementere den nationale referencearkitektur for opsamling af helbredsdata hos borgere.

- Jeg er meget begejstret for at få lov til at fokusere på forretningsudvikling inden for sundhed og velfærd sammen med et stærkt team i Welfare Tech. Vi vil søge samarbejde nationalt, så vi sammen kan bidrage til at gøre Danmark til Europas stærkeste økosystem for udvikling og brug af sundheds- og velfærdsløsninger, siger Christian Graversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096