23948sdkhjf

Altoo lander ordre hos Terma

Målesystem fra Hørsholm-baserede Altoo bliver et centralt værktøj i Termas udvikling af fremtidige generationer af radarsystemer.
Teknologikoncernen Terma vælger et 44 GHz Keysight PNA-X målesystem fra Altoo ApS. Det oplyser den Hørsholm-baserede distributør af test- og måleudstyr.

- Vi er meget glade for, at Terma har valgt en Keysight løsning efter en omfattende evaluering af de løsninger som findes på markedet, udtaler Jens Thomadsen fra Altoo.

Vigtigt udviklingsværktøj
Målesystemet bliver et centralt værktøj i udviklingen af fremtidige generationer af Termas Scanter-radarsystemer, der bliver brugt internationalt til overvågning af kystområder, lufthavne og til en række maritime formål.

- PNA-X netværksanalysatoren giver os en betydelig opgradering af vores målekapabilitet på mikrobølgeområdet. Vi får blandt andet nogle nye muligheder for at måle og optimere de ekstremt lave støjtal for vores radarmodtagere. Optimering af modtageren er for os et attraktivt alternativ til at øge sendeeffekten, som allerede er adskillige kilowatt på nogle af vores pulskompressionsradarer, forklarer Tommy Vestermark, Director, Electronics Engineering hos Terma.

PNA-X netværksanalysatoren er et integreret mikrobølge-målesystem til måling af aktive enheder, eksempelvis forstærkere, mixere og frekvenskonvertere. PNA-X systemet kombinerer en række måleinstrumenter, så mange målinger kan foretages med en enkelt tilkobling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156