23948sdkhjf

Ivisys sætter turbo på væksten

Aktiesalg skal finansiere mere personale, udvikling og internationale partnerskaber, inden Ivisys, der udvikler teknologiske kvalitetssikringssystemer, går på børsen.
Væksten skal gå hurtigere for Ivisys. Så for at finansiere en udvidelse af personalestyrken, øge salgs- og markedsføringsaktiviteterne, etablere europæiske partnerskabssamarbejder og videreudvikle virksomhedens produkt gennemfører virksomheden en nytegning af aktier.

Frem til den 12. marts 2015 sigter Ivisys nu mod at rejse cirka 20 mio. svenske kroner. Ivisys har modtaget tilsagn om ønsker om tegninger af nyudstedte aktier for cirka 7,7 mio. svenske kroner. Første handelsdag på Nasdaq First North forventes at blive den 13. april 2015.

Læs også: Ny patent skal sikre Ivisys vækst

Virksomheden,der udvikler højteknologiske kvalitetssikringssystemer til industrien, har indledt en proces mod en planlagt børsnotering på Nasdaq First North i Stockholm efter kapitaltilførslen.

Fakta - Ivisys
Ivisys har udviklet en type automatiseret kvalitetskontrol, som kan anvendes til både masseproduktion og produktion af kortere produktionsserier.

Systemerne kan udføre kvalitetskontrol på op til 30 emner i sekundet, og hvert emne kan efterses for op til 240 kontrolpunkter på én gang.

Firmaets fokusmarked er de europæiske leverandører til bilindustrien. Underleverandørerne benytter i høj grad manuel kvalitetskontrol, som er både dyr, tidskrævende og indebærer risiko for menneskelige fejl i kontrolprocessen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125