23948sdkhjf

Underleverandør finder koreanske partnere

Tre konkrete projekter. Det arbejder eksperterne i trådløs teknologi hos Xtel nu på efter en succesfuldt tur til Sydkorea.
- Vores ekspertise på trådløse løsninger er efterspurgt af koreanerne, konkluderer adm. direktør i Xtel, Torben Lund Clement, i kølvandet på firmaets deltagelse i et fremstød for danske lyd- og ICT-firmaer i Sydkorea.

Konkret har det Aalborg-baserede firma fået kontakt til tre sydkoreanske firmaer og projekter, man nu arbejder videre på.

Aftalerne kan også betyde, at Xtel indirekte kommer ind på et helt nyt område. Alle tre koreanske firmaer er således underleverandører til den store sydkoreanske skibsindustri. Projekterne, Xtel er inde over med ekspertise inden for trådløse løsninger, går på sikkerhed, fortæller Torben Lund Clement.

Bliver skarpere

Dansk lyd i Sydkorea


Dansk lydvirksomheder og forskere fra DTU og Aalborg Universitet var i januar i Sydkorea. Dels for at deltage i Sound & ICT Innovation Camp. Dels som led i et erhvervsfremstød, der skal øge danske lyd- og ICT-firmaers eksport.

Electronic har skrevet om selve fremstøddet: Danske lydvirksomheder i koreansk samarbejde

Virksomheden Audiowises havde succes på turen: Stor succes på Audiowises Korea-tur

Det sammen havde nordjyske Audux: Korea-fremstød udvikler Audux

Xtel er ifølge Torben Lund Clement under-
leverandør på forskning og udvikling af trådløse systemer. Korea-turen har derfor også givet nye perspektiver på, hvad det særlige, man kan tilbyde, er.

- Ture giver altid noget. For os som underleverandør bliver det også lidt tydeligere, hvad vi kan, der er unikt, siger Torben Lund Clement.

Denne viden tager Xtel med sig til mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona i starten af marts. Her er det første opfølgende møde med et af de koreanske selskaber også på programmet.
Læs mere om: Xtel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062