23948sdkhjf

Aktiemillioner skal sende Ivisys ud over rampen

Vækstplaner hos producenten af et kamerasystem til kvalitetssikring hos underleverandører skal realiseres med penge fra en aktieemission.
- Vi er kommet til en fase, hvor vi har et færdigt produkt, som nu skal ud over rampen.

Sådan forklarer Jakob Kesje, administrerende direktør i Ivisys, om den aktieemission, der skal sikre firmaet de finansielle muskler til at få gang i salget.

Kernen i Ivisys’ forretning er et kamerasystem til kvalitetssikring til produktionsvirksomheder. Målgruppen er de europæiske underleverandører til bilindustrien, et marked med 3.000 producenter, der står overfor høje kvalitetskrav fra bilproducenterne.

Udfordringen er dobbelt
Selvom det lyder som en let opgave at fange underleverandørernes opmærksomhed med et system, der kan sætte fart på kvalitetskontrollen, er det bestemt ikke tilfældet.

Dels skal Ivisys slå sit navn fast. Dels er det en udfordring at udbrede viden om firmaets vision-teknologi til automatisk kvalitetskontrol hos kunderne.

- Vi skal ud på et marked, hvor producenterne ikke anvender vision i forvejen. Derfor ligger der en udfordring i at åbne op for behovsgenkendelse hos kunderne, siger Jakob Kesje, til Electronic Supply.

Kræver økonomiske muskler
Udfordringerne til trods har firmaet allerede en masse ting i pipelinen. Men inden man vil melde noget ud, skal der vished om, hvor mange millioner, firmaet henter på et forestående aktiesalg. På forhånd er der tilsagn om tegninger for cirka 7,7 mio. svenske kr., og kommer det til en fuldstændig tegning, rejser Ivisys 20 mio. svenske kr.

De mange potentielle millioner skal bruges til at løfte hele vejen rundet. Hovedprioriteterne er at udvide personalestyrken, øge salgs- og markedsføringsaktiviteterne samt etablere europæiske partnerskabssamarbejder. I mindre grad skal pengene også bruges til at videreudvikle virksomhedens produkt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094