23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Danmarks Grønne Investeringsfond
Ditlev Engel er indtrådt som formand for Danmarks Grønne Investeringsfond. Samtidig er Hilde Kjelsberg, Jan Bach Jensen, Lars Pehrson og Ulla Röttger indtrådt i bestyrelsen.

Danmarks Grønne Investeringsfond skal fremme den grønne omstilling af samfundet ved at yde lån på rimelige vilkår til investeringer inden for fx energibesparelser, vedvarende energianlæg og større ressourceeffektivitet.

Homatic Engineering A/S
Niels Juul er blevet ansat som teknisk chef hos Homatic Engineering A/S.

Homatic Engineering A/S er et udviklingshus som udfører kundespecifik udvikling af elektroniske apparater samt står for typetest og myndighedsgodkendelser.

IBM Danmark ApS
Lars Erik Clausen og Leif Breum er indtrådt i direktionen hos IBM Danmark ApS i stedet for Lars Mikkelgaard-Jensen og Ole Vrangbæk Olsen (kilde: BIQ.dk).

IBM’s primære forretningsområder ligger inden for netværksløsninger, systemintegration, service- og konsulentvirksomhed.

Neoline A/S
Mona Majgaard er indtrådt som administrerende direktør hos Neoline A/S i stedet for Lars Antonsen (kilde: BIQ.dk).

Neoline A/S udvikler LED-rør.

Philips Nordic Lighting
Christian Reed Rasmussen er blevet ansat som supply chain director hos Philips Nordic Lighting.

Philips Nordic Lighting er leverandør af belysningsartikler.

Roblon A/S
Hans Martin Kirkegaard og Nita Svendsen er indtrådt som medarbejdervalgte medlemmer af bestyrelsen hos Roblon A/S.

Roblon A/S består af to forretningsenheder: Roblon Industri og Roblon Lighting, der hhv. laver fiber-baserede produkter og maskiner og belysningsløsninger baseret på fiberoptik og LED-teknologi.

SSBV-Rovsing A/S
Karl Kristian Hvidt Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos SSBV-Rovsing A/S i stedet for Greg Sims, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Pieter van Duijn udtrådt af bestyrelsen.

SSBV-Rovsing A/S er leverandør af software-løsninger til rumindustrien.

Tegnology ApS
Flemming Bjørn Hansen er udtrådt af bestyrelsen hos Tegnology ApS (kilde: BIQ.dk).

Tegnology ApS har i samarbejde med forskere på Aarhus Universitet og German AeroSpace Institute udviklet en energiteknologi baseret på nye, unikke energimaterialer, der omsætter spildvarme til strøm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078