23948sdkhjf

Tagarno solgt

Fonden Insero Horsens har netop investeret i teknologivirksomheden Tagarno. Investeringen skal indfri virksomhedens internationale vækstpotentiale.
Gennem de sidste 40 år har Tagarno været en del af erhvervsbilledet i Horsens, og med sine 22 medarbejdere producerer og leverer Tagarno avancerede digitale forstørrelsessystemer.

- Tagarno er en rigtig interessant virksomhed. Den har eksisteret i mange år og har opbygget nogle unikke kompetencer og produkter, som skaber stor værdi for deres kunder – hvad enten de er privatpersoner eller industrivirksomheder. Vi ser et potentiale i virksomheden og ønsker med investeringen at bidrage til at indfri dette potentiale, forklarer bestyrelsesformand i Insero Horsens, Ulrik Kragh.

Insero vil fremover eje 90 procent af selskabet, og den nye direktør vil eje 10 procent. Forventningen til fremtiden er en øget omsætning.

Styrker produktudvikling og salg
Tagarnos mangeårige ejer og direktør Eli Tømmergaard er tilfreds med, at det er lykkedes at gennemføre salget og ser frem til at overlade stafetten til Insero Horsens.

- Jeg er stolt over i dag at kunne give mit livsværk videre til en investor, som tror på forretningen og ønsker at videreudvikle den sammen med vores dygtige medarbejdere, udtaler Eli Tømmergaard. Han vil fremover være tilknyttet selskabet som rådgiver og bestyrelsesmedlem.

Tagarno vil øge indsatsen i produktudviklingen og optimere salgs-og marketingarbejdet sammen med netværket af internationale og nationale forhandlere. Det skal den nye direktør og medejer, Søren Justesen stå i spidsen for.

- Tagarno har et internationalt potentiale, og med ny kapital får vi mulighed for at skabe den produktudvikling, som skal sikre selskabet i fremtiden - både på synsmarkedet og på flere forskellige industrisegmenter, forklarer Søren Justesen, og peger på en række europæiske markeder, samt ikke mindst USA, hvor efterspørgslen har vist sig at være særlig stor.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078