23948sdkhjf

Schneider Electric flytter i nyt hovedkvarter

Virksomheden samler sine storkøbenhavnske aktiviteter.
15.000 kvadratmeter er gennemrenoveret på Lautrupvang i Ballerup, og de godt 520 medarbejdere er nu flyttet ind. På adressen bliver aktiviteter fra fire københavnske lokationer nu samlet under et tag.

Schneider Electric Danmark har gennemrenoveret bygningen på Lautrupvang i Ballerup, der blev bygget til ingeniør-virksomheden Christian Rovsing A/S i 1980’erne.

Levende showroom
Intelligent bygningsstyring, avanceret energiovervågning og solceller på taget. De nyrenoverede kvadratmeter har energirigtige løsninger, og det har været vigtigt for Schneider Electric at tage sin egen medicin og installere de løsninger, som energispecialisten selv leverer i hele Danmark.

- Det er vores interne eksperter, der har været med på råd, og vi har kun installeret de løsninger, som giver forretningsmæssigt mening. Vi tager kort sagt vores egen medicin, og vi glæder os til at vise samarbejdspartnere rundt i vores levende showroom, forklarer Jens Ellevang, intern projektleder på byggeriet.

Schneider Electric tager sin ISO50001-certificering med i det nye hovedkvarter, hvor den skal re-certificeres til december.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078