23948sdkhjf

Gigantisk halvleder-fusion

NXP og Freescale slå pjalterne sammen.
NXP og Freescales samlede selskab får en markedsværdi på mere end 40 mia. dollars, og de omsætter for mere end 10 mia. dollars årligt.

Det fusionerede selskab bliver markedsleder inden for halvledere til automobilindustrien og micro-controller-produkter.

- Dagens udmelding er et transformativt skridt i vores målsætning om at blive industri-leder inden for højtydende mixed signal-løsninger. Kombinationen af NXP og Freescale skaber et industri-kraftcenter fokuseret på højvækst-muligheder i ”Smarter World”. Vi forventer stadig at vokse mere end det generelle marked, skabe profit i verdensklasse og generere endnu bedre likviditet, hvilket til sammen vil maksimere værdien for både Freescales og NXP’s aktionærer, siger Richard Clemmer, der bliver president og CEO for det fusionerede selskab.

- Vi tror på, at denne fusion, som kombinerer to meget succesfulde og komplementerende virksomheder, vil skabe betragtelig værdi for Freescales og NXP’s aktionærer, kunder og medarbejdere. Begge virksomheder har opbygget førende positioner og har et skarpt fokus på at levere høj værdi til kunderne. Vores kombinerede skala, størrelse og globale rækkevidde positionerer vores nye selskab til at levere vækst markant over markedsniveauet. Det vil også gøre os i stand til at accelerere de strategiske planer, begge virksomheder har investeret i, og gøre os i stand til at levere mere komplette løsninger til kunderne, siger Gregg Lowe, president og CEO hos Freescale.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063