23948sdkhjf

Kapitalfond investerer i monitor-producent

Kapitalfonden Erhvervsinvest har overtaget aktiemajoriteten i PCH Engineering, der har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af vibrationsmonitorer til roterende maskiner.
Virksomheden, som er beliggende i Hørsholm, blev grundlagt i 1989 af Carsten Holm, der indtil da havde været ansat hos Brüel & Kjær. I 1999 blev Leif Schaap medejer, direktør og ansvarlig for salg. Begge fortsætter i ejerkredsen, og Leif Schaap fortsætter som administrerende direktør.

PCH’s kunder er store globale blue chip OEM-producenter i vindmølle- og maskinindustrien. Mere end 80 procent af omsætningen er eksport. Leif Schaap udtaler:

- Jeg ser frem til at fortsætte udviklingen af PCH. Vi forventer at satse på yderligere udvikling af såvel produktprogrammet samt nye markedssegmenter. Vi har en spændende produktlancering på vej, men vil også satse yderligere på udvalgte dele af maskinindustrien.

Direktør og managing partner i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand, udtaler:

- PCH er en god og veldreven virksomhed og markedsledende i sin niche. Virksomheden står overfor flere meget interessante muligheder på såvel produkt- som markedssiden. Yderligere tilkøb kan også blive aktuelt, og vi ser frem til at bidrage til og accelerere virksomhedens udvikling ud fra det stærke fundament, som er dygtigt skabt af selskabets ledelse og medarbejdere.

PCH forventer såvel stigende aktivitet som indtjening for regnskabsåret 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093