23948sdkhjf

DPA Microphones bygger ny fabrik

Det går så godt for DPA Microphones i Asnæs i Vestsjælland, at det er nødvendigt at udvide. Derfor bygger virksomheden en ny fabrik til en pris af 13 mio. kr.
Medarbejderne hos DPA Microphones i Asnæs kan se frem til en kraftig udvidelse af produktionsarealet. I alt bliver det til mere end en fordobling til samlet 2.500 kvadratmeter. Det skriver Erhvervsbladet.

Baggrunden skal naturligvis findes i virksomhedens økonomiske udvikling. I forhold til 2005 øgede man nemlig omsætningen med 12-13 % sidste år, og også resultatet efter skat er fulgt med op, så det sidste år endte på 9 mio. kr., hvilket er ca. 2 mio. bedre end året før.

Årsagen til den flotte vækst skal ifølge direktør Lars Friis Østergaard findes i de helt unikke produkter, som virksomheden producerer til den professionelle lydindustri.

- Mikrofoner kan købes mange steder, og der er sikkert også mange, som har købt vores og splittet dem ad for at finde ud af, hvordan vi producerer dem. Men indtil videre er det ikke lykkedes at kopiere vores produktion, udtaler han til Erhervsbladet.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078