23948sdkhjf

Produktnyhed: Intelligent trådløs GPRS – Modbus gateway

Signalix introducerer et nyt modul i rækken af trådløse telemetrimoduler - MT-202, hedder det nye medlem i Signalix’ familie.
MT-202 er en interessant løsning for automationsbranchen, til at skabe en nem og trådløs integration af forskellige fjernt placerede enheder udstyret med seriel port RS-232/422/485 - fx PLC’er, I/O-enheder, måleinstrumenter, operatørpaneler m.m.

MT-202 kan også bruges som en erstatning for APL-forbindelser. I dens simpleste applikation kan den anvendes som en trådløs ”transparent” seriel port. Men den kan også bruges som en lokal Master for periodiske forespørgsler til eksterne enheder, fx indgange, udgange, analoge indgange og interne registre.

I disse tilfælde vil MT-202 i sin hukommelse danne et spejlbillede af de eksterne ressourcer. Ved detektering af alarmer, ændringer i tilstande eller ændringer i analoge værdier vil MT-202 reagere i forhold til rå eller kalkulerede værdier. MT-202 skaber en gateway til trådløse netværk for eksisterende installationer og tilføjer en ny funktionalitet - ”informer uopfordret ved hændelse”.

Geografisk spredte installationer kan nu samles i en SRO central. Udover flere unikke finesser indeholder modulet også mulighed for programmering og fortolkning af andre kommunikationsprotokoller.

MT-202 og dens brugervenlige software åbner mulighed for gennemgribende rationaliseringer og løsningsoptimeringer inden for vedligeholdelse, diagnostik, kontrol og fjernaflæsning.

Kilde: Signalix - http://www.signalix.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078