23948sdkhjf

Hårdt år for Glunz & Jensen

Med et lille overskud klarer producenten af trykkeriudstyr Glunz & Jensen lige netop skærene i årets regnskab, men virksomheden forventer faldende salg i det kommende år.
Den samlede omsætning faldt med næsten 35 mio. kr. til 449,8 mio. kr., og det resulterede i et overskud på beskedne 2,8 mio. kr.

- 2006/07 har været et udfordrende år for Glunz & Jensen. Som forventet har omsætningen inden for det største produktområde, CtP-fremkaldere, været faldende, og udviklingen af de to nye produktområder, iCtP og ”punch & bend”, har været vanskeligere end forudset, skriver virksomheden i sin årsrapport.

Dermed synes kvalerne dog ikke at være ovre for den sjællandske virksomhed, der også næste år forventer, at omsætningen vil falde væsentligt.

- I regnskabsåret 2007/08 forventes omsætningen at være på godt 400 mio.kr. Det forventede fald i omsætningen i forhold til 2006/07 skyldes forventet lavere efterspørgsel af CtP-fremkaldere og plateline-udstyr. EBITA forventes at udgøre 0-5 mio.kr., hvori fortsat indgår underskud som følge af investering i de to nye produktområder iCtP og ”punch & bend”, hedder det i årsrapporten.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062