23948sdkhjf

Zepto åbner Concept Store

Den danske elektronikproducent Zepto offentliggjorde onsdag, at selskabet åbner en Concept Store i København i første kvartal 2008. Zepto Concept Store skal fungere som udstillingsvindue for virksomhedens nye high-end designer LCD TV og samtidig være med til at styrke Zeptos salg og image.
Zepto kunne onsdag ved et arrangement på Dansk Design Center løfte sløret for, hvordan selskabet skal nå op blandt de fem største producenter inden for LCD TV i Europa inden 2012. Første trin i raketten er lanceringen af et designer LCD TV under navnet Helios. Andet trin bliver åbningen af den første Zepto Concept Store, der skal fungere som et udstillingsvindue for Zepto high-end produkter, herunder Helios.

- Vores satsning på designer TV vil få afgørende indflydelse på vores kraftige vækst i 2008. Sammen med åbningen af Zepto Concept Store vil det være stærkt medvirkende til at drive vores image og salg i en positiv retning, siger Lasse Frost, CEO hos Zepto A/S.

Zepto kan ikke på nuværende tidspunkt afsløre den endelige placering af sin første Concept Store, men indikerer at det bliver i et af de absolut mest populære shoppingområder i København.

- Vores Concept Store skal fungere som et inspirations- og oplevelsescenter for alle, der interesserer sig for design og ny teknologi. Gæsterne vil både få mulighed for at opleve og afprøve de nye digitale og trådløse muligheder i linket mellem LCD TV og bærbare pc'er, siger Lasse Frost, CEO hos Zepto A/S.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063